Вчора, 12-го липня, по обіді у смт Ємільчине Новоград-Волинського району Житомирської області, горів 7-тонний стіг сіна. Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Житомирській області.

Рятувальників про пожежу сповістили очевидці, які побачили дим із сусідського подвір’я.  Горів стіг сіна вагою 7 тонн. Надзвичайники зуміли приборкати вогонь.  Згодом вияснили, що до займання величезної копиці сіна призвели дитячі пустощі з вогнем. 6-річний онук власниці домогосподарства бавився із сірниками. Коли хлопчик побачив, що копиця вже палає, то злякався і побіг у дім.

А вже сьогодні вночі, 13-го липня, вогнеборці гасили загоряння соломи в с. Бистрик Бердичівського району.  Тут горів 90-тонний стіг сіна, що зберігався у тюках ! Про цей випадок також повідомили очевидці, які проїжджали повз село. Через суху та вітряну погоду вогонь швидко розповсюджувався. Залучивши додаткову техніку (усього три пожежні машини), 12-ть рятувальників о шостій ранку таки загасили вогонь. Тривалий час вони розтягували солому та проливали її водою.

Унаслідок пожеж ніхто, на щастя не потерпів.

ІА "Вголос": НОВИНИ