У четвер, 21 жовтня, очільник Львівщини Максим Козицький звернувся до мешканців області щодо необхідності вакцинуватися проти коронавірусу.

Відповідне відеозвернення з’явилося на сторінці телеканалу NTA в Facеbook.

«Коронавірус обмежив нашу свободу, але життя не повинно зупинятися. Саме тому я і вся моя сім’я – вакциновані. Треба відповідально ставитися до себе та свого оточення, - зазначив Максим Козицький.

Посадовець додав, що незважаючи на достатню кількість вакцини та центрів щеплення, на жаль, лише 20 % населення Львівської області вакциновані від недуги.

«97 госпіталізованих в стаціонарі з ковідом є невакцинованими людьми. Вакцинуйтеся! Лише так ви зможете вберегти себе та своїх рідних, жити і працювати без обмежень», - додав голова Львівської обласної адміністрації.

Як писав «Вголос», за минулу добу на Львівщині виявили ще 1 388 хворих на коронавірус. Серед нових інфікованих 605 мешканців Львова. Від початку пандемії на Львівщині зафіксували 167 тисяч 573 випадки коронавірусу. Хвороба забрала життя 4 333 осіб, вилікувалися 141 266 пацієнтів.

Також 21 жовтня у Львові запрацював ще один центр вакцинації від коронавірусу. Він розташований в приміщенні медичного пункту головного залізничного вокзалу. Щепитися можна кожного дня (без вихідних) з 10:00 до 18:30.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ