29-річний львів’янин викрав 9 тисяч доларів США, 1700 євро та 20 тисяч польських злотих з квартири, яку здавав в оренду.

Про це повідомляє поліція Львівської області. 
 
Так, 4 серпня, близько 13.00, на вулиці Городоцькій у Львові до оперативників кримінальної поліції відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2, які здійснювали відпрацювання території, підбіг схвильований чоловік. Львів’янин повідомив про викрадення значної суми коштів з квартири, яку він орендує.
 
Поліцейські негайно розпочали оперативно-розшукові заходи, і вже за кілька хвилин побачили неподалік підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду в нього було виявлено викрадені грошові кошти.
 
Як встановили правоохоронці, до крадіжки грошей у потерпілого причетний 29-річний мешканець Львова, який виявився власником орендованої квартири. Виявилося, що він зайшов у житло через двері та викрав гроші, що належали винаймачу, в сумі 9 тисяч доларів США, 1700 євро та 20 тисяч польських злотих.
 
Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, речові докази у нього вилучено.
 
За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
 
Читайте також у «Вголосі»: львів'янин зголосився корегувати вогонь російських ракет по пам'ятникові Степану Бандері у Львові. 

ІА "Вголос": НОВИНИ