Журналістка вашого «5 каналу», власником якого ви є, а отже, вона ваша підлегла, взяла брехливий матеріал, зліплений на мене московистьким ЗМІ, подала його в публічному просторі України як правду, обізвала мене, облила брудом, принизила мою честь і гідність.

За що вона мене принизила? Лише тому, що я хочу українського середовища, рідномовного середовища у своїй країні для себе? Такого середовища, яке має німець у Німеччині, італієць — в Італії, чех — у Чехії, поляк — у Польщі, а я такого рідномовного середовища не маю ніде в Україні, бо немає такого куточка на моїй землі, куди можна сховатися від мови агресора, вона всюди? За моє бажання мене висміяла журналістка вашого каналу! За те, що я відважилася висловити своє бажання голосніше від усіх? Висловити на всю країну, а не пошепки? За те, що я озвучила на повний голос бажання переважної більшості українців: українцям потрібне для існування їхнє рідне середовище, як рибі водойма. За це мене облила лайном ваша журналістка?

Коли мене висміювали і принижували на «Ньюзвані» і «112-му» каналах, я дивилася на це крізь пальці. Бо що можна чекати від ворожих україножерських каналів? Що можна чекати від їхніх гостей-українофобів? Що можна чекати від журналістів, які переплутали свободу слова зі свободою брехні, зі свободою приниження українців.

Але я бачу цей вірус поширився і на вашу журналістку. Коли я показала її пасквіль фахівцям, усі в один голос казали: це чорнуха, це замовлення. Якщо вона працює на вашому каналі, Петре Олексійовичу, то це ваше замовлення? Якщо не ваше, тоді чиє замовлення пішла наліво виконувати працівниця вашого каналу? І чому вона це зробила? Може ви затримуєте своїм журналістам зарплату, тому вона подалася виконати халтурку?

Чи це тепер усі канали будуть поливати багном тих українців, хто підніме голову і вимагатиме української мови, мови своїх предків, на своїй землі?

Замовний брехливий матеріал вашої підлеглої прикладаю (наприкінці відео).

ІА "Вголос": НОВИНИ