Президента Бразилії Жозе Болсонару ушпиталили після 10 днів хронічної гикавки. Зараз 66-рійчний голова держави перебуває в госпіталі Збройних сил Бразилії. 


Таку інформацію опублікувала агенція Associated Press.

Відомо, що президента Болсонару перевезли у військовий госпіталь в столиці Бразилії. Він буде під наглядом лікарів  від 24 до 48 годин. Проте згодом стало відомо, що через подальші укладення його перевезуть в лікарню у найбільшому місті країни Сан-Паулу.

Журналісти повідомляють, що президент отримає «консервативне клінічне лікування», тобто оперувати голову держави не будуть.

Останні кілька тижнів бразилійський лідер неодноразово публічно визнавав,  що страждає через гикавку.  Зокрема, 7 липня в інтерв'ю Radio Guaiba він заявив: "Прошу вибачення у всіх, хто мене слухає, тому що я вже п'ять днів гикаю".

Під час трансляції в соціальні мережі Facebbok 8 липня Жозе Болсонару ще раз  перепросив за гикавку. На думку бразильського президента, причиною такого довготермінового ефекту можуть бути ліки, прописані йому після стоматологічної операції.

ІА "Вголос": НОВИНИ