Розумні пилососи все більш популярні в сучасному світі. І в порівнянні зі звичайними, у роботів-пилососів є маса переваг.

Ви можете придбати миючий робот-пилосос на сайті Xiaomi Mi Robot Vacuum STYJ02YM White, ознайомившись детально з його характеристиками, дізнавшись ціну. Це допоможе вам прийняти вірне рішення.

Це - дуже розумний і функціональний робот-пилосос, який здатний прибирати до ста вісімдесяти квадратних метрів, при цьому використовуючи один заряд батареї. Завдяки інтелектуальним алгоритмам побудови карт і високоточним датчикам, вдається забезпечити оперативну і якісну роботу пристрою. Пилосос здійснює суху і вологе прибирання. В результаті можна використовувати його для комплексного догляду за будинком Подібна модель зручна в управлінні. Нею можна керувати дистанційно, використовуючи фірмове мобільний додаток MiHome.

Модель оснащена дванадцятьма різними датчиками, сучасним чотирьохядерним процесором. Тут використовуються SLAM алгоритми для аналізу приміщення та побудови карти в реальному часі. Кімната ділиться на зони, складається маршрут руху, щоб стало можливим прибрати приміщення максимально якісно і швидко, ефективно.

Лазерний датчик відстані сканує кімнату на триста шістдесят градусів, точно визначає відстань до стін і меблів, предметів інтер'єру в кімнаті. Бенкет побудові маршруту прибирання, пилосос враховує виявлені перешкоди, вдало обходить їх, уникаючи зіткнень.

Також варто виділити безпечне пересування робота-пилососа. Датчик вимірювання відстані і датчик зіткненні, датчики запобігання падінь оберігають розумний пилосос від аварій і поломок. Його абсолютно безпечно можна залишати для збирання навіть в кімнаті зі сходами - виключені зіткнення і падіння з висоти.

Автоматична підзарядка - важлива складова. Розумний робот-пилосос прибирає, поки заряд його батареї не опуститься нижче мінімального показника в двадцять відсотків. Після цього він автоматично знайде док-станцію для підзарядки. Відновивши заряд батареї, пилосос продовжить прибирання з місця, де перервався.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ