Підтримка «Слуги народу» падає. Про це свідчать останні соцопитування КМІСу. Та й не дивно, адже рік видався багатим на «зашквари» цієї політсили, та людей, які прийшли до влади разом із Зеленським.

Що стоїть за хамством заступника міністра МВС Гогілашвілі та зверхнім ставленням до правоохоронців? Це випадковість чи уже система? Хто відповість за те, що робила у команді МВС людина, яка має паспорт громадянина Росії і навіть не намагається спілкуватись українською?

Був близьким соратником, а став... ворогом номер 1. Колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан заговорив. Під час тригодинного інтерв'ю звинуватив «слуг» в отриманні заробітних плат у конвертах та штрафів за голосування. Що стоїть за цими одкровеннями: щира віра у порятунок світу чи бажання помсти? 

Усе найважливіше - у четвер, 16 грудня, о 19:15 у ток-шоу «Говорить Великий Львів». Майданчик, де отримають слово і будуть почуті абсолютно всі. В ефірі телеканалів НТА та ЕСПРЕСО, а також у соцмережах проєкту. Львів мовчати не буде.

ІА "Вголос": НОВИНИ