Я дивлюся на цю жахливу ситуацію, коли вода змиває цілі села, і розумію: це тече не тільки вода, це тече корупція.

Про це в ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» 25 червня заявив керівник Львівської міської організації ВО «Свобода» Любомир Мельничук, коментуючи наслідки негоди у Західній Україні.

«Корупція тече не тільки з гір – вона тече з кабінетів чиновників, які дозволяли масову вирубку лісів. Я прекрасно розумію, що кожна влада діяла за принципом: після нас хоч потоп. От ми і бачимо результати такої «роботи», - зазначив він. - Я прекрасно розумію, що це по-суті своїй не українська влада, бо якщо ти розумієш, що це твій дім і ти плануєш тут жити, ти не будеш так нищити цей дім».

І додав: «Звичайно цим людям (які постраждали від негоди, - ред.), треба допомогти, але ми маємо не забувати про наслідки. Коли ми бачимо, що через корупцію, де вирубали ліси, тече вода і змиває мости, розуміємо: перш за все причиною усіх цих негараздів є корупція».

Так, на думку Мельничука, влада не відчуває себе відповідальною. «Вони розуміють, що треба прийти на короткий час, пограбувати цю країну, а наступні знову продовжуватимуть те саме. На жаль така критична ситуація», - резюмував він.

ІА "Вголос": НОВИНИ