У Червонограді, що на Львівщині, викрили жінку, яка продавала наркотичні засоби. Про це інформує пресслужба прокуратури Львівської області.

Слідство встановило, що 44-річна підозрювана організувала збут наркотиків у власному домі. Покупці приходили до неї за «товаром».

Правоохоронці затримали жінку. Під час обшуку за місцем проживання в неї вилучили грошові кошти та використані шприци. Наразі поліції встановлює інших осіб, які можуть бути причетними до вчинення злочину.

Жінка перебуває під вартою. Такий запобіжний захід для неї обрали за клопотанням прокурора. Затриманій повідомили про підозру. Їй інкримінують незаконне зберігання з метою збуту, незаконний збут та купівлю наркотичних засобів. За вчинене правопорушення її судитимуть повторно.

У прокуратурі додали, що до винесення вироку в законному порядку особа вважається невитуватою у вчиненні злочину.

Нагадаємо, правоохоронці затримали двох осіб, які розповсюджували наркотичні речовини. Вони робили у львівських парках так звані «закладки». Слідчо-оперативна група виявила в затриманих 118 поліетиленових пакетиків, у яких була порошкоподібна речовина білого кольору.

Раніше «Вголос» повідомляв, що у Львівській області затримали 16 наркоторговців та вилучили наркотиків на 110 млн грн.

ІА "Вголос": НОВИНИ