У Львові з'явилося ще одне місце для проведення чемпіонатів України та міжнародних турнірів.

UNI FORCE – новий фітнес-комплекс Premium класу. Ресторан здорового харчування з корисною та смачною їжею. SPA-салон: масаж, косметологія, перукарня, манікюр/педикюр. Фінська сауна та римська лазня

Два басейни з інноваційною системою двоетапного очищення води. Басейн для дорослих на 4 доріжки (25 м). Басейн для дітей віком від 3 місяців з авторською методикою навчання з плавання (9 м). 

Найсучасніший тренажерний зал та професійний боксерський ринг. Просторі зали для персональних та групових занять із всесвітньо відомими програмами: Les Mills, Mind&Body, Cycling, Pilates Reformer. ФУТБІК - заняття футболом для дітей від 1,5 до 7 років за унікальною голландською методикою TOTAL SOCCER METHOD 

Maker Space - науково-технічна лабораторія для дітей віком від 10 років у якій навчають програмуванню, 3D моделюванню та IT грамотності. 
  
Найбільший тенісний клуб Львова з накритими кортами, понад 3 000 м². 6 тенісних кортів з професійним покриттям HARD. Наявність сертифікації від Федерації тенісу України – категорія ПРЕМІУМ! 

ІА "Вголос": НОВИНИ