У Києві затримали 28-річну мешканку Запоріжжя, у якої знайшли кокаїн на понад 700 тисяч гривень. За словами жінки, наркотик вона привезла із Колумбії.

Про це повідомили в пресслужбістоличної поліції. Зловмисниці загрожує до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

«Під час реалізації оперативної інформації правоохоронці затримали 28-річну мешканку Запоріжжя, яка збувала наркотики в особливо великих розмірах. У неї виявили розфасований кокаїн. Крім того, у жінки були вилучені ваги, фасувальні матеріали та спеціальний хімічний розчинник, який використовується наркодилерами для збільшення кількості кокаїну», – розповіли в поліції.


Жінка зізналася, що привезла наркотик із Колумбії, куди їздила по особистим справам. До столиці громадянка України приїхала виключно у пошуках клієнта на товар. Покупців підшукувала через Інтернет, пропонуючи його як оптовою партією, і частинами. Весь цей час вона жила у різних хостелах, де фасувала «товар» на дози.

Орієнтовна вартість вилученого кокаїну за цінами «чорного» ринку становить понад 700 тисяч гривень.

За фактом збут наркотиків в особливо великих розмірах відкрито кримінальне провадження, а зловмисниці повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«Вголос» писав, що ракетний удар по Харкову вранці є черговим терором мирних жителів. Росію необідно визнати державою-спонсором тероризму.

ІА "Вголос": НОВИНИ