Після ракетного удару Росії по житловому будинку у Дніпрі 14 січня 2023 року люди продовжують звертатися по медичну допомогу. Станом на 18 січня постраждалих було вже 80.

Як повідомляє Дніпровська ОВА, на стаціонарному лікуванні залишається 21 дорослий та троє дітей, які постраждали внаслідок удару. 

«Переважну більшість постраждалих у день трагедії до нас доставляли бригади швидкої медичної допомоги», – заявив заступник медичного директора однієї з лікарень області Олександр.

Зазначається, що саме до цього закладу надійшло найбільше постраждалих. Медики надали допомогу 32 людям. Половину з них вже виписали. 

«Дев’ятьом людям надали допомогу амбулаторно. Вісьмох пацієнтів направили до реанімації. Нині там залишається тільки одна жінка», – йдеться в повідомленні. 

Відомо, що в цій лікарні залишаються 17 пацієнтів. Життю жодного з них нічого не загрожує. 

«Одну 19-річну дівчину направили до Львова. Міністерством охорони здоров’я спільно з профільним обласним департаментом погодили її лікування за кордоном», – розповіли в лікарні. 

В ОВА наголосили, що в ніч трагедії у цій лікарні одночасно працювало понад 10 медичних бригад.

Нагадаємо, 14 січня внаслідок російської атаки на Дніпро загинуло 45 людей.

«Вголос» повідомляв, що російські телеграм-канали почали публікувати фото з різних міст, де видно стихійні меморіали в пам'ять про людей, які загинули внаслідок російської атаки на Дніпро.

ІА "Вголос": НОВИНИ