У понеділок, 7 червня, приблизно о 5-й годині ранку, вийшов з дому і зник 35-річний Дмитро Станкевич. Чоловік живе у Львові на вулиці Тракт-Глинянський.

Про це на сторінці в соціальних мережах повідомляє Пошуково-рятувальна волонтерська асоціація.

Зріст зниклого чоловіка 185 сантиметрів, а тілобудова – худорлява. Очі в Дмитра сіро-голубі, волосся – темно-русе, коротка стрижка.

Відомо, що з дому він вийшов у бежевих кросівках, світло-голубих джинсах та темно-синій балоновій куртці з капюшоном. З собою також мав чорний наплічник.

Якщо ви бачили людину, схожу за описом, просять телефонувати в поліцію (102) або ж на безкоштовно гарячу лінію за номером 0-800-310-911.

Як інформує «Суспільне», минулого року у Львівській області оголосили в розшук 524 людини, з яких 106 – це діти. У 2021 році безвісти зниклих стало більше. Лише станом на кінець квітня в розшук було оголошено майже півтисячі людей. Зазвичай половина зникнень пов’язана з фінансовими питаннями.

Нагадаємо, правоохоронці розшукують у Львові іноземця, який зник безвісти. Кулов Отабек Хілолієвич перестав виходити на зв’язок ще у травні. 24 травня чоловік сів на потяг Івано-Франківськ – Львів. По дорозі 22-річний Отабек зник.

Читайте більше новин ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ