У Києві введена спеціальна поліцейська операція через чоловіка, який витягнув із кишені предмет, схожий на вибуховий пристрій, і погрожує його підірвати у Кабінеті міністрів України. З чоловіком проводяться перемовини.

Про це інформує поліція Києва.

Повідомляється, що сьогодні, близько 10-ї години ранку до будівлі КМУ зайшов невідомий чоловік, який витягнув із кишені предмет, схожий на вибуховий пристрій, і погрожує його підірвати.

“У Києві введена спеціальна поліцейська операція. На даний час із чоловіком проводяться перемовини. У випадку відмови добровільно припинити правопорушення, до чоловіка будуть застосовані поліцейські заходи, передбачені Законом”, — йдеться в повідомленні.

Раніше ми повідомляли, що у Києві чоловік захопив Кабінет міністрів України та погрожує підірвати себе гранатою. За ще не підтвердженими даними, він - ветеран АТО, колишній боєць «Айдару».

Про це пише, зокрема у соцмереж волонтер Олександр Гай: «Прошу поширення. У людини вочевидь є постравматичний розлад. Він заявляє, що робить це з відчаю, бо не знайшов вирішення своїх проблем. Важливо, аби правоохоронці діяли обережно, через переговірника з відповідною психологічною підготовкою. Не ідіть на »просте« рішення. З ветеранами потрібно працювати».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ