Ринок американських автомобілів невичерпний. На ньому можна знайти і відмінну якість, і доступні ціни, і вдале поєднання цих двох характеристик. Не дивно, що послуга доставки авто из США под ключ в Україну з року в рік стає все популярнішим. Деякі моделі користуються особливою любов'ю українців.

Ford Fusion

Цей автомобіль середнього розміру лідирує за кількістю замовлень. Його головні конкурентні переваги:
  • висока якість збірки;
  • комфортні умови для водія і пасажирів;
  • великий набір ефективних функцій безпеки;
  • приємний дизайн інтер'єру;
  • стильна зовнішність.
Ні своїм зовнішнім виглядом, ні функціями він майже не поступається дорогому бізнес-класу, і при цьому залишається в доступному ціновому сегменті.

Jeep

Джипи всіх модифікацій - це справжній символ якісного американського позашляховика, здатного долати будь-яку бездоріжжя. Вони користуються попитом в США, і тому американський ринок автомобілів з пробігом буквально переповнений ними (адже американські автовласники ніколи не відмовляються від своєї звички часто оновлювати автотехніку).

GMC Terrain

Типовий американський середньорозмірний автомобіль, який користується стабільно підвищеним попитом на протязі багатьох років. У нього стильний, ергономічний інтер'єр, напханий сучасними зручностями, потужний двигун. Відмінна конструкція підвіски забезпечує машині плавність ходу. Рівень шуму настільки низький, що в салон доносяться лише слабкі шарудіння.

Chevrolet Aveo

Візитна картка автомобілів Шевроле - максимально економічні та екологічні двигуни. Це допомагає заощадити велику суму грошей за роки експлуатації. Взагалі і легкові, і вантажні моделі Chevrolet відрізняються низькими експлуатаційними витратами. У них підвищена надійність, вони вимагають мінімального технічного обслуговування.

Також автомобілі Chevrolet оснащуються найпередовішими на момент випуску технологічними новинками.

ІА "Вголос": НОВИНИ