Шановні Пані і Панове, повідомляю вам, що минулої суботи, захопившись ультранаціоналістичними ідеями, культивуючи величність арійської раси, розмежування суспільства за принципом національної належності, прагнучи зробити свої погляди об'єктом уваги громадськості, вчиняючи свої дії, щоб привернути увагу громадськості до певних політичних переконань, вирішив створити організовану групу, щоб у її складі взяти участь у новорічно-різдвяній виставі, яку проводила Українська суботня школа «Наше майбутнє» в Мадриді.

Втілюючи в дію свій задум, підшукав осіб із Гуртка національно-патріотичного та фізичного «Соколята», які мають аналогічні зі мною погляди та наміри, щоб привернути увагу суспільства до націонал-радикальних ідей, які, на нашу думку, зможуть змінити життя суспільства.

Таким чином, спершу я втілював свої наміри в образі головного Чорта ( не Авакова!), тоді як мої сподвижниці діяли в іпостасях Баби-Яги і Чортеняти. Відтак, з метою остаточного заплутування звивин у мізках борців проти ультранаціоналізму та шаленого традиціоналізму, переодягнувся в облачення Святого Миколая, продовжуючи активно культивувати величність арійської раси і даруючи українським дітям солодощі.

Після роздачі подарунків та завершення дійства, всі ми знову переодягнулися в попередній одяг та покинули місце події, щоб повернутися наступного року.

Разом з тим, вітаю всіх прихильників Української Національної Ідеї з прийдешінм Новим роком та Різдвяними святами! Шануймося, українці - ми того варті‼️

✋🏻🌐🇺🇦

Р.S. Фрагменти відеозапису з місця події можна переглянути за посиланням: 

ІА "Вголос": НОВИНИ