Цілюще повітря, розкішна природа, безпека, затишок і простір, віддаленість від міського бруду, галасу і метушні, красиві вулички та будинки, атмосфера благополуччя, спокій та комфорт. Саме так більшість із нас уявляють помешкання мрії. Дім, де хочеться творити і відчувати себе щасливим.

 

Про такі побажання клієнтів добре знають у відділі продажів Житлових комплексів «Грінвуд». Менеджери розповідають, що все частіше клієнти прагнути купляти квартири подалі від міської метушні і поближче до природи. Щоправда, хочуть, аби помешкання було не дуже далеко від центру Львова або найпопулярніших його районів. Відтак найкращою пропозицією для таких побажань є Брюховичі, що є частинкою Львова.

Саме там розташований один із кращих житлових комплексів селища міського типу «Грінвуд-1» – елітний ЖК на 50 квартир, зданий у 2017 році. Це поєднання розкішної природи, малоповерхової забудови і комфортної інфраструктури.

«Усі ці три об’єкти поєднує те, що вони знаходяться біля лісу або біля парку. Це є принципом для всіх «Грінвудів», бо в назві так і звучить. Тільки «Грінвуд-2» знаходиться саме біля Брюховицького лісу, «Грінвуд-3» – біля заказника “Гряда”. А «Грінвуд-4» знаходиться в парку біля Брюховичів», – розповідає керівник відділу продажів усіх ЖК «Грінвуд» Максим Сидорський.

Заселитися у першу чергу комплексу “Грінвуд-2” покупці зможуть вже навесні 2022-го року, кажуть у відділі продажу.  Друга та третя черга, а також інші комплекси заселятимуть пізніше.

Вартість квартири у залежності від того, коли її здаватимуть, в якому комплексі та на якому поверсі помешкання розташоване – різниться. Але у середньому ціна метра квадратного коливається 15 – до понад 20 тисяч гривень.

«Така ціна для престижного брюховицького курорту є унікальною. Ми досягли її шляхом зниження норми прибутку, вдосконалення проєктних рішень і процесів, збільшення масштабів будівництва тощо», – пояснюють у компанії.

Однією з найбільший переваг комплексу є і малоповерхова забудова.

«Тільки 5 поверхів – це принцип. Незалежно від того, що смт. Брюховичі вже приєдналися до Львівської ОТГ, для них залишились обмеження по поверховості – 5-ть. І ми їх дотримуємось. І вважаємо, що це є наша  пропозиція унікальна у даному випадку. Невелика кількість людей, невелика поверховість, невелика щільність – все це повинно залишатися для Брюховичів», – вважає керівник відділу продажів усіх ЖК «Грінвуд» Максим Сидорський.

В основі проєкту — філософія життя Скандинавських країн, які очолюють рейтинги щастя. Відділ продажу розташований за адресою місто Львів, вулиця Шевченка, 78.

ІА "Вголос": НОВИНИ