Суспільно-політичне ток-шоу «Говорить Великий Львів» на телеканалі NTA вже вкотре став лідером глядацьких симпатій у своєму часовому проміжку.

Крайній випуск програми за 20 січня лише у прямому ефірі подивились майже 800 тисяч глядачів. Середній час перегляду - 28 хвилин. Частка переглядів випуску, темою якого став несподіваний візит держсекретаря США Ентоні Блінкена та суд над п‘ятим президентом, лідером партії «Європейська Солідарність» Петром Порошенком, становить 1,89.

«Говорить Великий Львів»– унікальний суспільно-політичний майданчик Західної України. Програма виходить в ефір щочетверга на телеканалах NTA та «Еспресо», а також у соцмережі проєкту. Серед гостей: народні депутати, політологи, журналісти, економісти – люди, які мають авторитетну думку і здатні змінювати життя в країні

Справді знаковою подією для проєкту стали 100 тисяч підписників на ютуб-каналі «Говорить Великий Львів». Таким чином  він очолив перелік найпопулярніших інформаційно-політичних ютуб-каналів Львова та області. Зокрема, випередив канали таких відомих медіа як  Zaxid.net (39,3 тис. користувачів) Медіахаб ТВОЄ МІСТО (20,1 тис. користувачів). До слова, на другому місці рейтингу -  ютуб-канал NTA - 53,3 тис. користувачів.

Також 25 листопада «Говорить Великий Львів»  вирвався у лідери інформаційного мовлення України. Лише у прямому ефірі телеканалу «Еспресо» провідне політичне ток-шоу Заходу України подивилися близько 700 000 глядачів. Частка переглядів шоу становила – 1.44. Цей же випуск став і найпопулярнішим ток-шоу України тижня за кількістю переглядів у cоцмережі «Фейсбук». Тоді у прямому ефірі програму подивилися близько 140 тисяч глядачів.

«Говорить Великий Львів» - найбільший майданчик для політичних дискусій західної України. Щотижня у четвер о 19:15 на телеканалі NТА і «Еспресо» обговорюємо найважливіші події світу та України.

ІА "Вголос": НОВИНИ