Президент Російської Федерації Володимир Путін зізнався, що його особливо  не хвилюють висловлювання президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана щодо анексії Криму.

Відповідну заяву він зробив під час дискусійного форуму.

Очільник Кремля зазначив, що попри тісну співпрацю між державами, Росія та Туреччина часто мають різні точки зору на ті чи інші подій.

В тому числі щодо конфлікту в Нагірному Карабасі.

«Прагнення Ердогана з приводу Криму я не знаю. Мені це не цікаво, тому що інтереси Росії надійно захищені. Думаю, що й інші наші партнери це розуміють і віддають собі в цьому звіт. Ну і що, що Туреччина не визнає Крим російським? У нас далеко не все збігається. Як і в питанні ситуації на Закавказзі, наприклад», - заявив Путін.

Крім того, лідер держави-агресора прокоментував позиції країн Європи та США щодо анексії Криму.

«Ми знаємо позицію Європи і США, вони начебто всі демократи такі записні. А те що був проведений референдум народом Криму, це у вищій мірі прояв демократії. Те, що люди прийшли і проголосували - це нікого не цікавить. Вводять ось санкції проти кримчан. Якщо це анексія - вони жертви? За що проти них вводять санкції? А якщо вони проголосували - то це прояв демократії. Вводять санкції за демократію? Маячня. Але це відбувається», - підкреслив Путін.

Читайте більше актуальних новин України та світу:

ІА "Вголос": НОВИНИ