Антиукраїнські елементи постійно перебувають в українській владі через те, що жодне керівництво держави досі не спромоглося порозпихати їх по тюрмах.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» заявила доктор філологічних наук Ірина Фаріон.

«Проблема українського суспільства полягає в тому, що свої дуже тимчасові перемоги воно обертає в поразки. Що було зроблено за попередньої влади, щоб зараз оця пропутінська гидра не ожила? Яка боротьба була спрямована проти шуфричів, рабиновичів, бойків і всіх отих паралітиків клубу Володі Путіна? Абсолютно нічого. Ми не покарали зло. Непокаране зло повернулося і карає нас. І карає у страшний спосіб - у спосіб можливої втрати Української держави через реалізацію політики Путіна. Бо те, що вони сьогодні ричали біля трибуни (ОПЗЖ вимагала проведення виборів на Донбасі, - ред.) - це вони насправді озвучували стратегію і тактику Путіна», - зазначила професор.

«Ці люди постійно існують в українській політиці через те, що владний український політикум ніколи не знаходив у собі сили їх порозпихати по тюрмах. Вони постійно - від влади до влади - були реанімовані», - додала політик.

Повний запис ефіру дивіться тут:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ