Мешканка міста Делі (Індія) Пріті зізналася, що скинула 34 кілограми за вісім місяців завдяки ходьбі та суворій дієті.

Про секрет схуднення 23-річної студентки написало видання The Times of India. Так, дівчина наважилася скинути зайву вагу після того, як продавець в магазині одягу сказав їй, що її розміру немає. Тоді вона важила 96 кілограмів.

Пріті спочатку дотримувалася суворої дієти та їла тільки домашню їжу. На сніданок у неї зазвичай були фрукти, вівсянка або страва з рису поха. Обідала вона салатом, сочевичною юшкою, сиром та індійським хлібом чапаті. Увечері Пріті вживала невелику порцію салату або супу, а якщо обід був щільним, то зовсім пропускала останній прийом їжі.

Студентка не займалася в спортзалі, однак кожен день багато ходила пішки і робила планки. Перед тренуваннями дівчина пила зелений чай, а після – тільки воду. Іноді вона дозволяла собі поласувати домашніми коржиками чи шоколадом. Крім цього, Пріті кожен день випивала три літри води, а також робила гімнастику для обличчя.

«Найголовніше, що я зрозуміла: якщо хочеш зрозуміти, чи є у тебе зайва вага, запитай про це брата, а не маму», – пожартувала Пріті.

ІА "Вголос": НОВИНИ