У зв’язку із погіршенням погодних умов в Одеській області заборонено рух транспорту трасою Одеса – Рені, а також обмежено рух великовагових транспортних засобів на автодорозі Київ – Одеса.

Про це повідомила Національна поліція України.

Погодні умови на Одещині погіршуються. У зв’язку зі снігом, налипанням мокрого снігу, ожеледицею, недостатньою видимістю, сильними поривами вітру рух на автошляхах ускладнений. 
Найбільше аварій у Біляївському та Білгород-Дністровському напрямках за участю вантажівок та рейсових автобусів.Один із таких автобусів, який рухався з міста Софія у напрямку міста Ізмаїл, неподалік села Орлівка Ренійської громади з'їхав у кювет. На щастя, ніхто не постраждав.

 
Застряг на узбіччі дороги біля села Новосільське й автобус сполученням Бухарест – Одеса з 42 пасажирами, серед яких 5 дітей, та двома водіями. Співробітники поліції та ДСНС евакуювали людей до місцевої школи, де їм надали прихисток.

Найскладніша ситуація наразі на півдні Одещини, там висота переметів подекуди сягає 70 сантиметрів. Починає засипати північ. Водії вилітають з проїжджої частини, застрягають у кюветах, на узбіччях та схилах.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ