Хто замовляв безплатних комунальників?!

Саме так можна охарактеризувати чергову історію з кримінальним відтінком одного із Львівських комунальних підприємств.

Як нам стало відомо, вчора було вручено підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України посадовим особам ЛМКП «Львівводоканал» та директору компанії підрядника.

Ситуація цинічна до болю, працівники комунального підприємства як представники замовника та директор компанії підрядника за попередньою змовою складали завідомо неправдиві офіційні документи про демонтаж неіснуючої будівлі по вул. Пластовій, 13 у м. Львові.

Запитаєте в чому кримінал і до чого тут комунальники? Кримінал – бо гроші по актах виконаних робіт, які підрядник не робив, заплатили й мабуть, надалі поділили між собою, а безплатні комунальники – це, тому що ця будівля фактично існувала, але ще до укладення угоди з підрядником її демонтували силами працівників ЛМКП «Львівводоканал».

В цій ситуації варто звернути увагу і на адресу, адже саме по вул. Пластовій 13 у м. Львові міська влада героїчно будує механіко-біологічний комплекс перевантаження та перероблення твердих побутових відходів.

Чого тільки не зроблять львівські комунальники, щоб догодити Андрію Садовому в реалізації цього проєкту, ну і про себе не забувають.

ІА "Вголос": НОВИНИ