Генеральний продюсер «NewsOne» Василь Голованов на своїй сторінці у Facebook пояснив, що телемарафон «Треба поговорити» між українським телеканалом «NewsOne» та пропагандистським «Россия24» мав проходити без участі тих, хто сумнівався, що Крим і Донбас - це Україна.

Голованов підкреслив, що це жорстка і безкомпромісна позиція команди телеканалу.

Повідомляється, що телеміст задумувався як журналістський проєкт без політики. Без присутності в студії політологів, політиків і пропагандистів.

«Наша умова для російської сторони - у студії не повинно бути пропагандистів. Не повинно бути тих, хто перебуває під санкціями України, США, ЄС», - повідомляє Голованов.

За його словами, зараз у Росії перебуває більше 3 мільйонів українців. Хтось там уже давно, хтось поїхав після 2014 року, хтось їздить регулярно туди і назад. За останні 5 років із ними ніхто не говорив.

Телеміст розглядався як варіант чесної розмови звичайних людей без підставних людей у студії.

Як писав «Вголос», «NewsOne» не проводитиме телеміст із російським пропагандистським каналом. Представники "NewsOne" наголосили, що після поширення інформації про проведення ефіру з представниками Кремля розпочалися масові атаки на телеканал.

ІА "Вголос": НОВИНИ