У Дніпрі поліцейські затримали 31-річного зловмисника, який поранив двох людей.

Фігурант здійснив декілька пострілів у двох чоловіків та втік. Потерпілі з вогнепальними пораненнями були госпіталізовані.
 
Подія сталася у Шевченківському районі міста 3 травня, близько 15:20. Нападник постукав у двері гаража потенційних жертв, а коли йому відчинили - здійснив постріли з невстановленої зброї в бік двох чоловіків 23 і 35 років, та втік.
 
Після отримання сигналу про подію, для затримання зловмисника в області була введена спеціальна поліцейська операція. Оперативники кримінальної поліції за участі спецпризначенців КОРД, патрульних поліцейських та слідчих, за декілька годин розшукали підозрюваного у середмісті Дніпра. Ним виявився 31-річний місцевий мешканець. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.


 
Слідчі відділення поліції № 7 Дніпровського РУП за погодженням з Центральною окружною прокуратурою повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство двох або більше осіб). Тривають слідчі й розшукові дії, встановлюються мотиви злочину.

ІА "Вголос": НОВИНИ