Не  встигли стихнути пристрасті навколо кінопродюсера Гарві Вайнштейна, як Голлівуд переключився на секс-скандал навколо оскароносного Кевіна Спейсі, – пише ТСН.

Слідом за актором Ентоні Реппом про домагання зірки «Карткового будиночку» розповіло одразу троє чоловіків.

За словами бармена з Великої Британії Деніела Біла, до нього Спейсі чіплявся, коли йому було 19 років. Інцидент стався 2010-го. Біл пригадує, що вийшов на перекур, аж тут до нього підійшов Кевін, сів поряд на лавку, розстібнув ширіньку і показав пеніс. Актор поцікавився у хлопця: «Великий, чи не так?».

Приголомшений Деніел почав тікати від Кевіна Спейсі, та актор його наздогнав та простягнув швейцарський годинник.

«Я думав, він жартує, але він зняв годинник і дав його мені. Озираючись назад, я розумію, що Спейсі віддав його мені за моє мовчання», – розповів хлопець, пише The Sun.

За декілька тижнів бармену зателефонував чоловік, який представився Кевіном Спейсі. «Він сказав: «Що ти збираєшся робити? Я буду в Лондоні декілька днів, не хочеш зайнятися чим-небудь?», – розповів Біл і додав, що одразу припинив розмову.

Оркім того, інсайдер повідомив The Sun, що п'яний Спейсі якось домагався до молодого журналіста на вечірці 2013-го року.

Своєю чергою режисер-документаліст Тоні Монтана поділився, як нетверезий Спейсі загравав до нього 2003-го року. Чоловіки зустрілися в лос-анджелеському барі. Актор був напідпитку і почав чіплятися до Монтани. Режисер зізнався, що Кевін мацав його промежину.

«Кевін підійшов до мене і обхопив мене рукою. Він просив мене піти з бару разом з ним, а потім схопив мій член», – розповів Тоні, пише DailyMail.

Режисер намагався сховатися від Спейсі у туалеті, та актор пішов за ним.

«Я відштовхнув його. Один з його друзів стояв в черзі, і я сказав йому, що «вашому хлопчику час додому». Потім вони всі пішли», – сказав Монтана.

Режисер додав, що після інциденту страждав від посттравматичного стресового розладу і йому довелося відвідувати психологів.

Нагадаємо, що першим про домагання з боку Кевіна Спейсі розповів зірка стрічки «Стартрек» Ентоні Репп. Актор згадав, як Кевін домагався до нього, коли йому було лише 14. Після цього Кевін Спейсі на весь світ зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації.

Згодом старший брат Спейсі розповів, що у дитинстві їм з родичем було нелегко. Їхній батько ґвалтував та бив власних дітей. Своєю розповіддю брат актора хотів, аби суспільство краще зрозуміло Кевіна.

Як писав «Вголос», на своїй сторінці у Twitter 58-річний актор заявив, що мав стосунки і з чоловіками, і з жінками. Врешті, вирішив обрати шлях «чоловіка-гея».

Згодом стало відомо, що оскароносний голлівудський актор Кевін Спейсі, який напередодні зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації, мав важке дитинство. Його та брата Рендалла Фаулера виховав батько-нацист, який був педофілом.

Пізніше Кевіна Спейсі «атакували» представники ЛГБТ-спільноти, бо той нашкодив їхній репутації, зізнавшись у гомосексуальних зв'язках.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ