Вражаючий масштаб та інтер'єр, професійне технічне обладнання, ексклюзивні меблі та ще безліч унікальних технічних рішень – все це Emily Event Hall

Emily Event Hall – це справді унікальний проект, якому немає аналогів в Україні, адже він вміщує до 1500 гостей, має повний світловий та звуковий сетап від найкращих світових компаній, сцену з великим LED-екраном, окремі зали та лаундж-зони, а також набережну з терасою та гардероб.

Окремою особливістю є масштабна стіна з 28 тон цегли, яка нанизана амплітудними хвилями на металеві струни без жодної опори на площі 1500 квадратних метрів. На цю стіну 38 лазерних відеопроекторів від провідної компанії Expolight синхронно транслюють з’єднаний в одну картинку контент довжиною 60 метрів і висотою 7 метрів. На сьогодні це найбільша та найскладніша постійна 3D-mapping проекція в Україні.

Спеціально для цього проекту компанія Expolight розробила десятки версій тематичного та різноманітного контенту: сезонні, святкові, арт, а також індивідуальний контент під івенти. Крім того, переднє і заднє освітлення цегляного екрану ідеально адаптується до будь-якої події. За бажанням можна замість контенту підсвітити стіну різними кольорами — як статичними, так і динамічними. Якщо порахувати всі можливі варіанти вигляду стіни, їх буде не менше сотні!

Завдяки цьому Emily Event Hall завжди різний, цікавий та неперевершений, а кероване освітлення можна налаштувати для різних функцій: від художніх виставок до конференцій, концертів, презентацій та корпоративних і приватних подій.

Розташований всього за 4 кілометри від центру Львова, сучасний та просторий Emily Event Hall з неймовірною панорамою та продуманою організацією вже доступний для бронювання:
+ 38 (032) 242 22 61
+38 (067) 963 84 69 (Telegram, Viber, WhatsApp)

ІА "Вголос": НОВИНИ