Чоловік отримав серйозні поранення грудної клітини та ніг.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, столичні поліцейські отримали повідомлення від медичного персоналу “швидкої”, що поруч із хостелом вони виявили чоловіка з ножовими пораненнями. На місце події прибули патрульні, працівники кримінальної поліції та слідчо-оперативна група.

Слідча Дніпровського управління поліції Любов Зеленова розповіла, що в ході розслідування встановлено, що потерпілий отримав поранення внаслідок конфлікту зі своєю співмешканкою. Пара спільно вживала алкоголь, а під час розбірок жінка взяла кухонний ніж та атакувала співмешканця. Чоловік отримав серйозні поранення грудної клітини та ніг.

Затримана на місці події 56-річна жінка, уродженка Івано-Франківської області, намагалась сховати ніж, але його вилучила слідчо-оперативна група. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що передбачає до восьми років позбавлення волі. Фігурантці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

ІА "Вголос": НОВИНИ