У п'ятницю, 10 грудня, при в'їзді в Донецьку область зупинили автомобіль заступника очільника Міністерства внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі для перевірки документів.

Відповідне відео з місця події опублікували на ютуб-каналі «Остання Крапля».

Відомо, що такі дії силовиків Гогілашвілі обурили та він досить агресивно на них відреагував.

Так, політик здивувався, що його не впізнали, та спитав, чи бачили вони його фото. Крім того, Гогілашвілі почав погрожувати силовикам.

"Єдиний заступник міністра, з таким є**ом, як у мене, він лише один. Я три роки вже заступник міністра! Три роки! І сумно, що ти не знаєш… Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде…

Я вважаю неправильним те, що ти не знаєш заступника міністра внутрішніх справ в обличчя! Повне невиконання субординації! Я не повинен тут, б** витрачати час та пояснювати тобі, що я заступник міністра!... Що у вас в голові, б**?" - висловився чиновник.

https://youtu.be/nCMUlOiXHkU

У МВС вже відреагували на ситуацію. Так, очільник відомства Денис Монастирський просить відсторонити Гогілашвілі.

Як оголосив міністр, через інцидент, що стався на блокпосту, він ініціював проведення дисциплінарного провадження, щоб встановити всі обставини та надати висновки.

"На період дисциплінарного провадження пропонуватиму уряду відсторонити Гогілашвілі від займаної посади для чого підписав відповідне подання до Кабінету міністрів. Я особисто вивчу всі деталі того, що сталося і прийму відповідні управлінські рішення", - написав Монастирський у фейсбук.

Що відомо про заступника очільника МВС

Олександр Гогілашвілі перебуває на посаді заступника очільника МВС з вересня 2019-го року. Так, він спочатку був заступником Арсена Авакова, а тепер Дениса Монастирського.

Варто зазначити, що дружина чиновника Марія Левченко є особистим помічником президента України Володимира Зеленського.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ