У перший день грудня відбулося позачергове зібрання Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Розглянули ситуацію щодо так званої «голодної туси» та оренди приміщень Львівського Будинку вчених.

Проведення вечірки блогерами та іншими знаменитостями в День пам’яті жертв Голодоморів засудили члени президії. Форма проведення заходу наносить шкоду авторитету Будинку вчених, профспілковій спільноті Львівської області та організації профспілки працівників освіти і науки. Також святкування ображає почуття свідомих громадян України.

Щоб недопустити повторення аналогічних ситуацій керівників Будинку зобов’язали суворо контролювати заходи під час надання приміщень будівлі в оренду.

Дирекція повинна узгоджувати щомісячний план проведення заходів із Львівською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки.

Львівському Будинку вчених також заборонили здавати приміщення в оренду для проведення розважальних заходів у поминальні та траурні дні, оголошені державою.

Як писав «Вголос», у Львові блогери влаштували гучну вечірку в день пам'яті жертв Голодомору. Свій 29-й день народження святкував блогер із Чернівців Олександр Заліско.

Згодом стало відомо, скільки грошей втратив організатор скандальної вечірки Олександр Заліско.

Варто зазначити, що через необізнаність українці сплутали львівського співака Андрія Заліска із блогером Олександром Заліском.

ІА "Вголос": НОВИНИ