Ще більше фахових експертів та цікавих думок, дискусії на важливі теми. Щочетверга о 18:45 на телеканалі NTA та у соцмережах проєкту.

«Говорить Великий Львів» мовить з нової студії, попри атаку Росії. 6 липня 2023 року внаслідок ракетного удару по Львову, будівля, де розташована студія, зазнала суттєвих пошкоджень. Увесь цей час там тривав ремонт й необхідні облаштування. Напередодні нового року проект вийшов ефір у розмовному форматі з нової студії. 

«Ми дуже часто у нашій студії говорили про те, що це найбільший майданчик на заході України, дискусійний майданчик. Сьогодні, я не побоюся цього слова і цього вислову, ми можемо сказати, що, вочевидь, це найбільший дискусійний майданчик цілої нашої держави», - Віталій Крутяков, ведучий та співавтор проєкту «Говорить Великий Львів».

4 січня вже традиційно програма стартує з великого інтерв’ю. Цього тижня разом з військовим експертом Петром Черником аналізуватимуть ситуацію на фронті. Чи потрібно готуватися до більш масованих атак найближчим часом? Чи справді Росія змінила підхід до завдавання ударів по Україні, більше націлившись на оборонні потужності, а не на енергетичну інфраструктуру, як про це повідомляє розвідка Британії? Що військові думають про новий законопроєкт щодо мобілізації, який передали до Верховної Ради? Чи можливо перенести війну на територію Росії? Про це і не тільки розповість військовослужбовець ЗСУ Віталій Смілка. Обговорювати тему допомоги від західних партнерів будуть, зокрема, з українським дипломатом Андрієм Дещицею.

Проєкт «Говорить Великий Львів» виходить в етер з 2019-го року. За цей час кількість підписників на ютуб-каналі зросла майже до 800 тисяч. Щомісяця контент проєкту переглядають 30 мільйонів людей у понад 50 країнах і ця цифра зростає.

«Для нас довіра нашої аудиторії - найважливіший показник. Це надзвичайно цінно та відповідально, що нас дивиться така велика кількість людей: в ефірі телеканалу NTA, на ОТТ-платформах для перегляду телебачення, на ютуб-каналі «Говорить Великий Львів». Ютуб дає нам можливість розуміння та комунцікації з аудиторією, а це допомагає нам реагувати, запрошувати гостей та шукати відповіді на ті запитання, які для глядачів справді актуальні та важливі в час війни», - додає Наталія Струк, ведуча та співавторка проекту.

Приєднуйтеся до нас у соцмережах:

Telegram «Говорить Великий Львів»

Instagram «Говорить Великий Львів»

Youtube «Говорить Великий Львів»

Facebook «Говорить Великий Львів»

ІА "Вголос": НОВИНИ