Поблизу Львова на комунальній землі виявили незаконну будову Гринкевичів, споруджену з численними порушеннями.

Про це повідомили у Львівській міській раді. з

«Басейн там, де мали би бути сади. Особняк, що своїм подвір’ям заліз на землі природо-заповідного фонду. Захоплення двох комунальних ділянок та самовільна дорога через ліс. І, звичайно, без жодного дозволу. Ну, від структур ЛМР точно. Так родина Гринкевичів розбудовувалася у Львові", – йдеться в повідомленні.

Цікаво, що про віллу-самобуд міськрада дізналася із запиту від журналістів.

Маєток розташований в районі вулиці Тракт Глинянський, вулиці Лодія – Наступальна. Це колишні землі садового товариства Споживче товариство «Пролісок», які були передані в приватну власність ще 1998 року.

«Орієнтовно 21 сотка — це все захоплені державні землі ДП »Львівський Лісгосп«. Тобто це ліс і землі природно-заповідного фонду, де не можна нічого робити, хіба гриби збирати. Але точно не дерева рубати, щоб поставити огорожу чи прокласти дорогу. Але саме це зробила родина Гринкевичів», – йдеться в повідомленні.

Крім зазначеної 21 сотки, за одним парканом розташована ще одна самозахоплена ділянка площею 3 сотки. В Акті про обстеження території комісія ЛМР вказала ще одну ділянку у 2 сотки, яку фактично використовує Світлана Гринкевич. Тобто загалом ідеться про самозахоплення 26 соток зеленої зони.

Нагадаємо, Світлана Гринкевич передала під заставу чотири люксові квартири у Києві та Львові. Йдеться про дві квартири у “Новопечерських Липках” у Києві.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ