Йому інкримінують невиконання рішення суду та за середній палець Володимиру Зеленському.

Сьогодні, 10 січня 2022 року, до суду скеровано обвинувальний акт відносно народного депутата України Гео Лероса, який обвинувачується у вчиненні хуліганства та умисному невиконанні рішення суду.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Водночас як «Вголос» повідомляв раніше, в грудні минулого року, слідчі ДБР завершили досудове розслідування щодо народного депутата України Гео Лероса, який під час виступу з трибуни Верховної Ради показав середній палець президенту України.

Раніше, за дорученням в.о. Генерального прокурора йому було повідомлено про підозру за грубе порушення громадського порядку у сесійній залі Верховної Ради України та за невиконання рішення суду, що набрало законної сили.

Додамо, що 11 серпня 2021 року Київський апеляційний суд визнав недостовірною та такою, що порочить честь, гідність та ділову репутацію, інформацію, поширену депутатом 29 березня 2020 року на його сторінці в одній із соціальних мереж.

Санкції статей, які йому інкримінують, передбачають покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років.

ІА "Вголос": НОВИНИ