«Говорить Великий Львів» повернувся в ефір у форматі дискусійного майданчика – щочетверга о 18:45. Ефір традиційно розпочинається з інтерв’ю із топ-гостем, а далі обговорення із гостями в студії: військові, експерти, політики у студії висловлюють свою думку про важливі події у державі.

«Інформаційний стрім» на телеканалі NTA та ютуб-каналі «Говорить Великий Львів» виходитиме в оновленому форматі у понеділок, вівторок, середу і п’ятницю о 19.15.

Упродовж листопада-грудня минулого року на телеканалі напрацьовували формат підсумкового випуску з головними новинами за день. У час, коли події відбуваються дуже стрімко, а ситуація може змінитися впродовж кількох годин – найважливішим завданням медіа залишається оперативно інформувати суспільство.

«Новини доповнили ввімкненнями експертів та спікерів у режимі живого часу. Сучасні засоби зв’язку дають змогу увімкнути будь-кого з будь-якої точки світу, якщо у цьому є потреба. Команда професійних редакторів та ведучих, які формують випуск оперативно та якісно опрацьовують кожну тему. Наше завдання бути корисними аудиторії телеканалу NTA та проєкту «Говорить Великий Львів», яка за останній рік значно зросла», – зазначила головна редакторка телеканалу NTA Наталія Струк.

Ведучими «Інформаційного стріму» стали журналістки та редакторки телеканалу – Марта Занюк, Мальва Вовк, Роксолана Кікерчук та Мар’яна Гірняк.

Марта Занюк також працює журналісткою новин телеканалу NTA. Мальва Вовк раніше була ведучою новинного випуску, продовжує роботу літературною редакторкою телеканалу. Роксолана Кікерчук, окрім ведення «Інформаційного стріму» є журналісткою проєкту розслідувань «Змови». А Мар’яна Гірняк раніше дебютувала в історичному проєкті.

Додамо, що проєкт «Говорить Великий Львів» повернувся в ефір у форматі дискусійного майданчика – щочетверга о 18:45. Ефір традиційно розпочинається з інтерв’ю із топ-гостем, а далі обговорення із гостями в студії: військові, експерти, політики у студії висловлюють свою думку про важливі події у державі.

Щосуботи о 19:15 в ефірі «Суботній стрім», де ведучі Віталій Крутяков та Наталка Струк підсумовують тиждень та спілкуються наживо з аудиторією, відповідаючи на запитання, які глядачі залишають у чаті ефіру.

ІА "Вголос": НОВИНИ