Правоохоронці затримали жінку під час передачі їй частини коштів. Тепер ій світить позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

У Києві викрили жінку, яка обіцяла допомогти переселенці з Луганської області отримати соціальне житло. Свої «послуги» вона оцінила у 6 000 доларів.

Про це повідомляє поліція Києва.

«Слідчі Шевченківського управління поліції за оперативного супроводження СБУ викрили 48-річну киянку в одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення службовими особами Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА щодо отримання житла від держави внутрішньо переміщеній особі», — йдеться у повідомленні.

До зловмисниці за допомогою звернулась переселенка з Луганської області. Мешканка Києва пообіцяла їй вплинути на службовців міської адміністрації, щоб вона змогла отримати тимчасове житло за соціальною цільовою програмою. Свої «послуги» вона оцінила у 6 000 доларів.

Правоохоронці затримали жінку під час передачі їй частини коштів. 

Фігурантці оголосили підозру за зловживання впливом. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 242 000 гривень. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

ІА "Вголос": НОВИНИ