Про це у коментарі кореспонденту «Вголосу» розповіла тренер зі стрільби з лука учасників «Ігор Нескорених» із Львівщини Леся Шах.

«Наші нескорені тренуються вже 5 місяців по 2-3 год щодня. Докладають багато зусиль, і досягнення ми бачимо вже. Зараз вони стріляють майже на рівні із чемпіонами світу, зазначила вона. – Учасники Ігор із Львівщини максимально зосереджені на роботі та своєму місці у житті. Загалом спішать жити, оскільки багато пережили на війні. Тому стараються по-максимуму реалізовувати себе і брати від життя лише позитив, закриваються від негативних моментів життя».

За її словами, ці учасники дуже активні в житті , це й допомагає їм досягати цілі у спорті».

Як писав «Вголос», сьогодні, 27 липня, у Львові, на лучному полі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України, відбулося показове тренування спортсменів, які братимуть участь в міжнародних спортивних змаганнях військових «Ігри Нескорених-2017».

Нагадаємо, наприкінці вересня 2017 року в місті Торонто (Канада) відбудуться Всесвітні Ігри Нескорених (Invictus Games) для поранених військовиків. Вперше у таких змаганнях візьме офіційну участь й збірна команда України. Львівщину представлятимуть майстер спорту міжнародного класу Дмитро Сидорук, підполковник Національної гвардії України, чемпіон світу зі стрільби із лука серед юніорів  Дмитро Афанасєв, парамедик з «Айдару» Катерина Михайлова та боєць АТО Роман Паньченко.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ