Щоби можна було говорити про крапку у війні, Зеленському бракує компетентності і реального авторитету, щоб сідати за переговори з Путіними. Для цього треба бути “Байденом з кнопокою від ядерної зброї”.

На цьому наголосив в етері «Говорить Великий Львів» на телеканалі NTA журналіст, телеведучий Остап Дроздов.

На його думку, попри те, що президент емоційно розповідав про те, що потрібно поставити крапку, об’єднавши всіх задля повернення Донбасу, це насправді нереально. Оскільки Зеленський орієнтується тільки на те, що гарно звучить і ніколи не відповідає за свої слова.

Остап Дроздов зазначив, що під час виступу він чекав від Зеленського інформацію про анонсований переворот. А почув слова, вага яких дорівнює нулю.

«Це печально, коли президент говорить про державний переворот і про крапку так, ніби між іншим, несерйозно. Це не те, що 95 квартал, це себе не поважати в принципі та власну посаду. Адже під аплодисменти людей, які роблять йому гарні декорації, можна говорити будь-що», – наголосив Дроздов.

Держпереворот – це Єрмак

Журналіст резюмував, що ця влада є некомпетентною, тому не може ставити крапку у війні. А якщо говорити про переворот, то він уже насправді відбувся. І прізвище його Єрмак.

«Їх дуамвірат із Зеленським – це є співправління майже однозначних персон, які представляють антиконституційну дійсність. І тому таку країну, мені здається, навіть і атакувати не треба. Їм достатньо дати можливість і сприятливі умови зруйнувати зі середини всі інституції», – переконаний Остап Дроздов.

На його думку, історію з крапкою можна вважати «історією чергової некомпетентності й латентної небезпеки, тому що тема прямих перемовин із Московою – це є фактично тема майбутньої поразки».

«Тому що не може кавеенщик говорити на рівних із “кагебістом”. КВНом КГБ ще ніхто не переміг. Людина з розряду КВНу може від прямих переговорів привести лише капітуляцію. Треба мати політичну вагу, компетентність, щоб вирішувати такі питання», – резюмував Дроздов.

ІА "Вголос": НОВИНИ