Націоналіст розцінює це як елемент політичної розправи, інформує прес-служба ВО «Свобода».

«Свободівцю» інкримінують ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 279 КК України та звинувачують у тому, що своїми діями в боротьбі проти незаконної забудови на Голосіївському проспекті, 46/1, він разом із місцевими мешканцями блокував транспортні комунікації, чим завдав збитків КП «Київпастранс» у розмірі 10 тисяч гривень. Незаконна забудова, проти якої борються мешканці Голосіївського району, належить депутатові Київради від фракції «УДАР»-«Солідарність» Миколі Негричу.

Отримавши підозру, Руслан Андрійко звернувся до «свободівців», які прийшли підтримати побратима і пікетували райвідділ міліції: «Замість того, щоби притягти до відповідальності «тітушок», які неодноразово били журналістів і місцевих мешканців, що борються проти незаконної забудови в Голосіївському районі, за наказом Авакова й Терещука міліція займається політичними розправами. Вони настільки знахабніли, що місяць тому при свідках начальник міліції Києва Терещук погрожував мене посадити і забрати моє авто. Ми бачимо реалізацію його планів. Щойно мені вручили підозру, а вночі невідомі розбили скло моєї автівки».

Націоналіст наголосив, що «свободівці» пройшли гарний вишкіл у часи репресій режиму Януковича і не мають наміру зупинятися у своїй боротьбі за теперішнього режиму.

ІА "Вголос": НОВИНИ