Видалення світлого волосся донедавна вважалося фантастикою, адже не було можливості ефективно позбутися зайвої рослинності. З появою лазерних технологій усе значно спростилося. Нові можливості забезпечують стабільність та якість результату, а при дотриманні рекомендацій спеціаліста ще й довговічність.

Апаратні методики працюють за принципом поглинання лазерного променя меланіном. З цієї причини лазерна епіляція світлого волосся забезпечує видалення пігменту, що міститься у волоску, підвищуючи цим ефективність процедури в кілька разів. Волосяний фолікул руйнується, а це призводить до припинення росту волосся.

Переваги епіляції лазером

Процедуру проводять досвідчені фахівці салону «LaserVille». Вигідних відмінностей лазерної епіляції від стандартних методів видалення волосся кілька:

  • тривалий ефект (видалення світлого волосся можливе на період від 1 до 8 років);
  • швидке проведення ефективної процедури;
  • відсутність будь-яких травм на поверхні шкірних покривів;
  • мінімальний дискомфорт під час проведення епіляції;
  • безпека для організму.

Обладнання дозволяє використовувати кілька типів лазерів. Олександритовий лазер забезпечить ефективний вплив на світле волосся, а довжина його хвилі становить 760 нм. Через те, що довжина коротка, відбувається точковий вплив на фолікули, гарантуючи високий результат видалення волосся.

Діодний лазер також впливає на волосяну цибулину. Поглинання меланіном здійснюється поступово, відповідно такий варіант ідеально підійде для трохи засмаглої шкіри. Неодимовий лазер впливає на судини, що є джерелами живлення фолікул. Вплив на меланін мінімальний, відповідно такий лазер застосовують на дуже темній шкірі.

Підготовка шкіри та догляд після процедури

Перед процедурою приблизно за 2 тижні не можна засмагати на сонці або в солярії. Бажано користуватися сонцезахисним кремом, якщо хочеться захистити шкіру від зайвого сонця. Волосся не можна вищипувати, як і використовувати різні механічні способи видалення волосся. За кілька годин для сеансу лазерної епіляції необхідно збрити волосся.

Якщо після процедури спостерігається запалення або неприємні відчуття, слід скористатися кремами або лосьйонами із заспокійливим ефектом. Фахівці «LaserVille» завжди супроводжують своїх клієнтів, тому на будь-які питання своєчасно відповідають, надаючи професійну допомогу та надаючи відповідні рекомендації.

ІА "Вголос": НОВИНИ