У сучасному світі затребувана і популярна лазерна епіляцію. Йдеться про процедуру видалення волосся за допомогою впливу імпульсів лазерного випромінювання, які руйнують волосяний фолікул. Лазерна епіляція проводиться курсом. У нього входить серія ефективних процедур з паузами між ними. Таким чином вдається знищити прокинулися волосяні цибулини.

У сучасному світі для багатьох зайва рослинність на тілі здається некрасивою, неестетично. Особливо це стосується жінок, готових терпіти біль, аби позбутися небажаного волосся. Для вирішення проблеми використовують спеціальні креми або віск, а також шугарінг. Але подібні способи дозволяють домогтися тимчасових результатів. Шкіра стає гладкою, але через пару-трійку тижнів волоски знову відростають.

Для того щоб позбутися від небажаної рослинності назавжди, лазерна епіляцію - вірний помічник. На сайті https://slim.ua/uk/lazerna-epilyaciya  ви зможете детальніше ознайомитися з послугами Центру естетичної медицини Skim. Тут проводять лазерну епіляцію професійно, з бездоганними результатами. Ви зможете довідатися про ціни і ознайомитися з послугами, при цьому заощадивши свій особистий час на вивчення пропозицій. Тут все вдало розподілено у відповідних категоріях.

Лазерна епіляцію - кращий спосіб видалення небажаного волосся на обличчі і тілі в сучасній косметології. Подібний метод відрізняється безболісністю, ефективністю. Вдається позбутися від проблеми на термін до десяти років. За допомогою лазерної епіляції, стає можливим домогтися гладкої шкіри, без болю і подразнення. Подібну методику використовують і чоловіки, виконуючи процедуру і на тілі, і на обличчі.

Принцип дії полягає в тому, що за допомогою енергії лазера руйнується волосяна цибулина. Концентрований пучок світла перетворюється в тепловій, нагріває і руйнує фолікули. Волоски стоншуються і стають млявими. Через десять днів - два тижні вони випадають. При цьому на їх місці не ростуть нове волосся. Обробка цибулин відбувається рівномірно і поетапно. Промінь не робить шкоди для тканин навколо обраної зони.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ