Розбираємося з коефіцієнтами, які запропонували букмекерські контори, на підсумки сезону, що триває, найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Манчестер Сіті - головний фаворит Ліги чемпіонів

Минулий розіграш Ліги чемпіонів завершився для Манчестера Сіті довгоочікуваним титулом. Англійський клуб виграв свій перший «вухатий кубок», обігравши у фіналі турніру Інтера. Букмекерські контори - https://sport-express.ua/bookmaker вважають, що команда Хосепа Гвардіоли зможе захистити титул і в поточній кампанії. Поставити на підсумкову перемогу Манчестер Сіті в Лізі чемпіонів сезону 2023/2024 можна з коефіцієнтом 2,55. Імовірність того, що «городяни» проб'ються щонайменше до фіналу, оцінюється котируванням 1,70.

Реал Мадрид - другий претендент

Реал залишається головним рекордсменом Ліги чемпіонів, яку «королівський клуб» підкорював 14 разів. Останній титул турніру колектив із Мадрида завоював у сезоні 2021/2022, здолавши у фіналі «Ліверпуль» із мінімальним рахунком.

  • Спортивні аналітики вважають команду Карло Анчелотті другим претендентом на титул цього сезону.
  • Поставити на те, що Реал 15-й раз у своїй історії виграє ЛЧ, можна з коефіцієнтом 5,00.
  • Якщо говорити про шанси «вершкових» зіграти у фіналі, то вони оцінені котируванням 2,90.

Баварія замикає трійку рейтингу

Стабільності Баварії можуть позаздрити багато європейських клубів. Колектив із Мюнхена постійно розглядається експертами, як один із головних претендентів на виграш Ліги чемпіонів. Невдалі виступи в поточному сезоні Бундесліги не заважають команді Томаса Тухеля перебувати на третьому місці рейтингу букмекерських контор. Поставити тріумф німецького клубу можна з котируванням 7,00. Якщо футболісти Баварії доберуться до фіналу, зіграє коефіцієнт 3,40.

Хто стане найкращим бомбардиром Ліги чемпіонів?

Не менш інтригуюча боротьба очікується в боротьбі за звання найкращого бомбардира цьогорічного розіграшу Ліги чемпіонів. Наразі в прогнозах букмекерів лідирує Ерлінг Голланд - ставки на нападника Манчестер Сіті приймаються з коефіцієнтом 2,10. Скласти конкуренцію норвежцю можуть Гаррі Кей з Баварії з котируванням 3,60 і Кіліан Мбаппе, який виступає за ПСЖ (3,80).

ІА "Вголос": НОВИНИ