Замість плати за курси іноземної мови учасники можуть допомогти у проведенні благодійних акцій, а також внести пожертви (не лише гроші, а й одяг, взуття, продукти тощо) для підтримки важкохворих дітей та волинських солдатів у зоні АТО, інформує власкор «Вголосу».

«На першій хвилі набору в нас було 172 випускники, на другій – 215. На третю хвилю вже набрали 157 охочих вчити англійську та 17 – французьку», – повідомила прес-секретар «Фундації розвитку громад» Вікторія Дворак.

Організатори проекту наголошують, що на курси мов відбирають лише повнолітніх учасників. Наразі викладачі оцінюють рівень знань охочих «вересневої хвилі» та формують робочі групи.

«Попит є, і він не спадає. Проект стартував із вивчення англійської, однак, отримавши відгуки та поспілкувавшись із нашими студентами, ми вирішили розширити перелік мов і дати можливість вибору. Наразі стартують курси французької. Крім того, заплановано вивчення польської, італійської, іспанської й німецької мов», – зауважила Вікторія Дворак.

Нагадаємо, проект «Мовне волонтерство» стартував у березні цього року. 

ІА "Вголос": НОВИНИ