За 19 мільйонів гривень, які міська влада Львова має намір витратити на побудову нового вертолітного майданчика для медичної авіації, можна придбати два Hummingbird 300 LS 2019, а також підсвітити той майданчик, який вже є.

Петицію проти виділення 19 мільйонів гривень для побудови вертолітного майданчика неподалік лікарні швидкої допомоги у Львові зареєстрував львів’янин Василь Лозовий.

На його думку, за 19 мільйонів гривень можна зробити ремонт доріг або капітальний ремонт палат лікарні швидкої допомоги, відновити бомбосховище або виділити ці кошти важкопораненим воїнам російсько-української війни.

Василь Лозовий стверджує, що станом на сьогодні на одному з інтернет-ресурсів за 8 мільйонів гривень продається вертоліт Hummingbird 300 LS 2019 року випуску. Отож, коштів, які міськрада має намір виділити на побудову тільки одного вертолітного майданчика, має вистачити на закупівлю двох вертольотів. Ще й залишиться мільйон на облаштування того майданчика, що вже є.

Нагадаємо, як вже повідомляв «Вголос», зараз вертоліт з важкохворими пацієнтами приземляється на автопарковці коло лікарні швидкої допомоги у Львові.  

ІА "Вголос": НОВИНИ