1-3 грудня делегація депутатів і співробітників Львівської міськради та лікарів медзакладів Львова здійснили робочу поїздку до Каркова.

Про це повідомило Генеральне консульство України в Кракові.

Поїздку зійснили з ініціативи Секретаря Львівської міської ради Львова Маркіяна Лопачака та сприяння Генерального консульства України в Кракові.

До її складу також входили: депутати Петро Адамик, Валерій Веремчук – голова Комісії охорони здоров’я та соціального захисту, Євген Кузик - секретар Комісії охорони здоров’я та соціального захисту, Роман Грицевич – завідувач сімейного відділення №1 у 1-й міській клінічній лікарні ім. Князя Романа, а також генеральний директор 5-ї міської клінічної лікарні Львова Андрій Миськів та інші.

Спільно з Генеральним консулом України Вячеславом Войнаровським члени делегації зустрілися із першим заступником президента Кракова Анджеєм Кулігом й обговорили з ним співробітництво у різних сферах.

Також львівська делегація відвідала у Кракові спеціалізовані лікарні та поспілкуватись з їхнім керівництвом для вивчення польського досвіду реформування медзакладів і їхньої роботи в умовах пандемії COVID-19,

 

ІА "Вголос": НОВИНИ