У Харківській області окупанти продовжують обстрілювати цивільні об'єкти. Так, сьогодні вороги обстріляли Оскільський психоневрологічний інтернат.

На час обстрілу у будівлі перебувало 330 осіб.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Окупант знову здійснив жорстоку атаку на мирних жителів. Після військового злочину в Маріуполі, сьогодні прямим попаданням ворог влучив в Оскільський психоневрологічний інтернат. Встигли евакуювати у сусідній інтернат 73 людини, на момент ураження ворогом в інтернаті перебувало 330 людей. Із них малорухомих - 50, пересуваються на візках - 10 підопічних. Кількість постраждалих встановлюється. Це військовий злочин проти мирного населення, геноцид української нації», - підсумував Синєгубов.

Очільник ОДА зазначив, що зараз окупантам нічого не залишається, як обстрілювати мирне населення.

Варто зазначити, що на Харківщині найкритичніша ситуація спостерігається в Ізюмі. Сьогодні там планують евакуювати населення за допомогою «зеленого» коридору.

«Станом на 11 березня ворог через міцну оборону ЗСУ не може взяти наші позиції. Окупант хотів захопити місто за 2 дні, але потужний опір і на передовій, і в тилу не дав цього зробити», - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, військовослужбовці Збройних сил України звільнили п'ять населених пунктів від російських окупантів.

ІА "Вголос": НОВИНИ