Внаслідок російської ракетної атаки у ніч на 8 травня у Броварах Київської області виникла пожежа на об’єкті цивільної інфраструктури.

Про це повідомив  мер Броварів Ігор Сапожко у Telegram.

«Внаслідок ракетної атаки та загоряння обʼєкту цивільної інфраструктури, пошкодження отримали дві особи - жінка 1962 р.н. та чоловік 1990 р.н. В стресовому стані та з пошкодженням кінцівок госпіталізовані до Броварської лікарні», - йдеться у повідомленнні.

 

Нагадаємо, у ніч на середу Росія нанесла по Україні масований ракетний удар. У всіх областях країни була оголошена повітряна тривога. Повітряну тривогу на Львівщині оголосили о 03:59. Зазначалося, що деякі ракети змінювали курс. Вони рухалися на Стрийщину. Також фіксували повітряні цілі у напрямку Червоноградського району. Працювала ППО.

Начальник Київської міської військової адміністрації (МВА) Сергій Попко повідомив, що Сили ППО знищили всі ворожі цілі у районі Києва під час нічної ракетної атаки 8 травня. У столиці жертв та руйнувань немає.

За інформацією Мінененрго, у ніч на 8 травня атаковані об’єкти генерації та передачі електроенергії у шести областях: Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано- Франківській та Вінницькій.

ІА "Вголос": НОВИНИ