Найближчими днями у Львівській області очікується доволі спекотна погода. Так, синоптики прогнозують до +30 градусів вище нуля.


Такі дані наводить Львівський гідрометцентр.

Відомо, що завтра, 23 липня, на Львівщині погода буде хмарною з проясненням. Істотних опадів не передбачається, проте вночі та зранку місцями буде сильний туман. Вітер у п'ятницю очікується західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі коливатиметься у межах від +10 до +15 градусів тепла, а вдень від +21 до +26 градусів вище нуля.

На вихідні, 24 та 25 липня, також синоптики прогнозують хмарну з проясненням погоду. Водночас температура повітря дещо підніметься. Так, вночі стовпчики термометра становитимуть 10-15 градусів вище нуля. В суботу, 24 липня, вдень очікується від +23 до +28 градусів тепла, а в неділю, 25 липня, від +26 до +31 градус вище нуля.

Наступний тиждень також розпочнеться зі спекотної погоди. У понеділок, 26 липня, прогнозується мінлива хмарність, а температура вночі становитиме 12-17 градусів, вдень – 26-31 градусів тепла.

Нагадуємо, в п'ятницю, 23 липня, у Львові та області очікується погіршення погоди. Так, вночі та зранку в регіоні прогнозують сильний туман. Таким чином, водіям під час руху на дорозі варто бути обережними.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ