Про це повідомляє кореспондент  «Вголосу».

За словами Богдана Козіка, за останні два роки тарифи на послуги ЖКГ зросли втричі. Ні уряд Арсенія Яценюка, ні Володимира Гройсмана не пояснили людям, чому вони мають оплачувати такі тарифи, які спустошують кишені українців і збагачують олігархів. 

«Камінь-Каширська районна рада обурена черговим проявом антинародної політики влади, яка з 1 квітня поточного року ввела абонплату за газ для населення, що породжує значне зростання вартості комунальних послуг. Ми вважаємо такий крок новою спробою уряду Гройсмана обслужити інтереси олігархів за рахунок українців. Ми категорично засуджуємо системну антисоціальну діяльність уряду, яка привела до зубожіння великої кількості українців і загрожує національній безпеці», – йдеться у зверненні. 
 

У документі зазначено, що кишенькова провладна Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, повністю вичерпала себе і має бути розігнана, а її члени притягнуті до відповідальності. Вона стала органом, який діє в інтересах монополістів і перебуває на їх утриманні. Тож депутати Камінь-Каширської районної ради звернуться до Президента України, Верховної Ради, Кабінету Міністрів та НКРЕКП з вимогою негайно вжити заходи для скасування рішень, які вводять щомісячну абонентську плату за підключення до системи газопостачання.

 

 «Вголос» 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ