Сьогодні, 6 грудня, у вечірній пік Львів зупинився у колосальних заторах. Не в останню чергу черед причин їх виникнення - зламані трамваї, які заблокували рух на ділянці від Стрийського ринку до Польського консульства.

Зауважимо, як писав "Вголос«, львівські синоптики попереджали про погіршення погодних умов на понеділок, 6 грудня. Втім, очевидно у ЛКП »Львівелектротранс" не прислухались до цих попереджень, адже вже не вперше початком грудня львівські трамваї ламаються посеред маршруту, чим паралізують рух. 

Нагадаємо, як писав "Вголос", схожа ситуація виникла 3 грудня, коли зранку зупинились всі трамваї маршрутів №4 та 8, які сполучають центр міста та головний залізничний вокзал з найбільш густонаселеним спальним масивом Львова - Сиховом. 

Сьогодні затримка руху виникла через поломку трамваю маршруту № 8 на вулиці Івана Франка, біля Стрийського ринку. Внаслідок чого зупинився рух всього рухомого складу. Станом на 19.30 трамваї продовжують стояти, таким чином, останні 1,5 години сполучення Сихова з центром трамваями зупинене. Поки львів'яни масово чекають на зупинках транспорт, інші вирушили до дому пішки, долаючи хідники, які не надто ретельно почищені від снігу. 

У соціальних мережах люди діляться фото скупчень на зупинках транспорту .


Масові затори також утворились й на інших напрямках на шляху від середмістя до спальних районів. Зокрема потужні тягнучки спостерігаються на городоцькій та в районі залізничного вокзалу. Однією з причин називають зокрема масштабний витік води на площі Юри, для ліквідації якого залучена комунальна техніка. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ