Вчора, 23 липня виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення виділити із резервного фонду 1.8 млн гривень на завершення робіт аварійного колектора на вул. Винниченка.


«Пропонуємо виділити з резервного фонду бюджету Львівської МТГ департаменту житлового господарства та інфраструктури кошти в сумі 1 870 610 грн на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів каналізаційного колодязя та загально-сплавного каналізаційного колектора на куті вул. М. Кривоноса і навпроти будівлі № 32 на вул. В. Винниченка», – доповіла Ліліана Римар, заступниця директора департаменту фінансової політики.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, ремонт аварійного колектора на вул. Винниченка триватиме ще приблизно два тижні.

Нагадаємо, що місяць назад компанія ONUR розпочала роботу аварійного колектора на вул. Винниченка. Роботи почались 26 червня. Підрядник має замінити аварійну ділянку, де через руйнування колектора виникла загроза підтоплення вулиці Винниченка. 

ІА "Вголос": НОВИНИ